PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استراتــژي تستر



Nassiri
04-10-2011, 07:25 PM
با سلام به همه ي دوستان عزيز!

با توجه به مشكلاتي كه توي فروم عنوان شد در مورد اين نرم افزار در اين تاپيك به بررسي دقيقتر آن مي پردازيم!

نحوه ي نصب نرم افزار استراتژي تستر:

ابتدا فايل مورد نظر را از لينك زير دانلود نماييد..
براي دانلود لطفا كليك كنيد! (http://macd.ir/fileuploaded/ST.zip)

فايل مورد نظر رو به صورت زيپ ( فشرده شده) دريافت كرديد.
وقتي اون رو باز مي كنيد 3 فايل توي اون هست:

1. setup : فايل اصلي نرم افزاره و از طريق اون مي تونيد نرم افزار رو نصب كنيد.
2. k.e.y.g.e.n : كليد ثبت نرم افزار يا رجيستر اون هست يا به عبارتي ك.ر.ك .
3. readme : همون فايل متني هست كه نحوه وارد كردن كليد نرم افزار رو بيان كرده.


حالا بريم واسه نصب نرم افزار و بهينه سازي اون..
ابتدا فايل اصلي رو نصب كنيد(اميدوارم كسي با اين مرحله مشكلي نداشته باشه ، اگر هم داشت به روي چشم پاسخ ميديم)
بعد بايد نرم افزار رو رجيستر كرد و براي اين كار مراحل زير رو دنبال كنيد:
نرم افزار رو كه نصب كردين باز كنيد يا بهتر بگم اجرا كنيد.
بريد توي منوي Help و روي گزينه ي Register Program كليك كنيد.
پنجره ي زير باز ميشه.. مطابق با عكس روي Next كليك كنيد :


http://macd.ir/uploaded/1_01302448387.png (http://macd.ir)


وارد قسمت بعدي ميشيم، به عكس زير دقت كنيد.. مطابق با نمونه كه دور اون خط قرمز كشيده شده اعداد و حروف رو كپي كنيد..


http://macd.ir/uploaded/1_01302448663.png (http://macd.ir)


حالا فايل k.e.y.g.e.n توي پوشه اصلي رو اجرا كنيد..
مطابق با عكس زير توي قسمتي كه با فلش قرمز رنگ مشخص شده حروف و اعدادي رو كه كپي كرده بوديد وارد كنيد و روي گزينه ي Generate كليك كنيد.


http://macd.ir/uploaded/1_01302448894.png (http://macd.ir)


و دوباره مطابق با عكس زير توي كادر بالايي اعداد و حروف رو كپي كنيد و مجددا برگرديد به نرم افزار استراتژي تستر


http://macd.ir/uploaded/1_01302449051.png (http://macd.ir)

Nassiri
04-10-2011, 08:00 PM
اگه پنجره ي رجيستر بازه اون رو ببنديد و دوباره مرحله ي زير رو انجام بديد:
بريد توي منوي Help و روي گزينه ي Register Program كليك كنيد تا پنجره زير باز بشه..
و مطابق با عكس گزينه ي دوم رو انتخاب كنيد و روي Next كليك كنيد.


http://macd.ir/uploaded/1_01302449363.png (http://macd.ir)


خوب حالا وارد مرحله ي نهايي ميشيد..
2 تا كادر خالي هست توي اين قسمت كه داخل اولي اسمتون و دومي اعداد و حروفي رو كه كپي كردين رو وارد كنيد


http://macd.ir/uploaded/1_01302449567.png (http://macd.ir)


مرحله ي رجيستر با باز شدن پنجره تبريك به شما تمام شد و نرم افزار آماده ي بهره برداري هست.

Nassiri
04-10-2011, 09:22 PM
خوب براي استفاده از نرم افزار بايد چكار كنيم؟

زير منوهاي بالا(File و Edit و ...) يه منوي كشويي هست كه توش 2 گزينه داره : Edit mode و Testing mode
ابتدا بايد اين گزينه روي Edit mode باشه
سپس وارد منوي File بشين و روي گزينه ي Generate Ticks for Testing mode كليك كنيد
پنجره ي زير باز ميشه و مطابق با اون ارزهاي مورد نظرتون رو انتخاب كنيد و روي گزينه ي Generate كليك كنيد


http://macd.ir/uploaded/1_01302453678.png (http://macd.ir)


سپس وارد منوي كشويي بشيد و حالا گزينه Testing mode رو انتخاب كنيد
گزينه ي Connect جلوي منوي كشويي فعال شد
روي اون كليك كنيد
توي پنجره اي كه باز شده روي Start testing كليك كنيد و ...

با سپاس

shojaei
04-11-2011, 10:17 AM
جناب نصیری ممنون.مراحل نصب انجام شد.فقط تاریخ ست نمیشه .هر جور تاریخ رو تنظیم میکنم باز رو پیش فرض خودش قرار میگیره وتا امروز دیتا نمیده.یه مسئله دیگه اینکه طریقه استفاده رو هم یه مختصر توضیح
بفرمایید.با تشکر

MeisaM
04-11-2011, 10:21 AM
سلام آنتیوروس من به فایل کیجن گیر میده حذفش میکنه
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.

Nassiri
04-11-2011, 10:34 AM
سلام آنتیوروس من به فایل کیجن گیر میده حذفش میکنه
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.


سلام دوست من

آنتي ويروست رو غير فعال كن. و مراحل رو انجام بده

Nassiri
04-11-2011, 10:41 AM
جناب نصیری ممنون.مراحل نصب انجام شد.فقط تاریخ ست نمیشه .هر جور تاریخ رو تنظیم میکنم باز رو پیش فرض خودش قرار میگیره وتا امروز دیتا نمیده.یه مسئله دیگه اینکه طریقه استفاده رو هم یه مختصر توضیح
بفرمایید.با تشکر


دوست من توي متاتريدر تاريخ هاي مورد نظرت رو از منوي File و گزينه ي Save as ذخيره كن با فرمت Csv يا txt و وارد استراتژي تستر شو و از منوي File گزينه ي Import History Data اون رو وارد نرم افزار كن

يه راه ديگه هم اينه كه فايل هايي رو كه ذخيره كردي، توي مسير نرم افزار و پوشه ي Data (البته هر ارز و زمان اون جداست) قرار بدي

موفق باشيد

bahman7
04-17-2011, 11:40 PM
دوست من توي متاتريدر تاريخ هاي مورد نظرت رو از منوي File و گزينه ي Save as ذخيره كن با فرمت Csv يا txt و وارد استراتژي تستر شو و از منوي File گزينه ي Import History Data اون رو وارد نرم افزار كن

يه راه ديگه هم اينه كه فايل هايي رو كه ذخيره كردي، توي مسير نرم افزار و پوشه ي Data (البته هر ارز و زمان اون جداست) قرار بدي

موفق باشيد

با ارز سلام جناب آقای نصیری
ممنون میشم کمی در مورد این استراتژی توضیح دهید

Nassiri
04-17-2011, 11:51 PM
سلام دوست من

كدوم قسمت توضيحات ناقصه؟ لطفا بيان كنيد تا...
راه حل ساده اي داره شما از تو متاتريدرتون(از منوي File) هنگامي كه ارز مورد نظرتون (يكي از 4 ارز استراتژي تستر) باز هست روي تايم فريم منتخب،* آپديت متاتريدر رو ذخيره كنيد و محل نصب استراتژي تستر رو پيدا كنيد، پوشه ي Data* رو باز كنيد ، به پوشه ي ارز مورد نظر وارد بشيد و در پوشه ي تايم فريمي كه قبلا آپديت اون رو ذخيره كرديد وارد بشيد و فايل رو اونجا قرار بديد.

tashvir
04-18-2011, 09:23 PM
با سلام
قبل از هر چیز جناب نصیری از کلیه زحمات شما کمال تشکر را دارم
من به خوبی تونستم از تستر اسفاده کنم و به صورت عملی کار کردم ولی نمی تونستم نتیجه کارم را به صورت آماری (مشابه متاتریدر) ذخیره و بررسی های لازم را انجام بدم در صورت امکان راهنمایی کنید.
با تشکر فراوان تشویر

Nassiri
04-18-2011, 09:49 PM
دوست من سلام!

بعد از انجام معاملات و بستن اونا، به قسمت account history بريد و داخل اين قسمت كليك راست كرده و از طريق export history to file آمار معاملاتتون رو ذخيره كنيد.

tashvir
04-19-2011, 12:39 PM
دوست من سلام!

بعد از انجام معاملات و بستن اونا، به قسمت account history بريد و داخل اين قسمت كليك راست كرده و از طريق export history to file آمار معاملاتتون رو ذخيره كنيد.

با تشکر از پاسخ شما
این کار را کردم فایل تولید شده فقط حالت نوشتاری دارد و از اطلاعات آماری مانند استراتژی تستر مربوط به متاتریدر خبر نیست مانند ریسک به ریوارد و بزرگترین سود و ....
اگر امکان دارد راهنمایی بیشتر کنید
البته شاید در این نسخه از نرم افزار چنین امکانی نیست و باید آخرین نسخه را دانلود کرد که در این صورت احتمالا مشکل سریال فعال سازی وجود خواهد داشت.

tashvir
04-19-2011, 03:38 PM
با تشکر از پاسخ شما
این کار را کردم فایل تولید شده فقط حالت نوشتاری دارد و از اطلاعات آماری مانند استراتژی تستر مربوط به متاتریدر خبر نیست مانند ریسک به ریوارد و بزرگترین سود و ....
اگر امکان دارد راهنمایی بیشتر کنید
البته شاید در این نسخه از نرم افزار چنین امکانی نیست و باید آخرین نسخه را دانلود کرد که در این صورت احتمالا مشکل سریال فعال سازی وجود خواهد داشت.

نسخه 2.7 را دنلود کردم خیلی خیلی شبه متاتردیدر هست ولی همان طور که فکر می کردم با سریال مشکل داردم و با ک.ر.ک موجود کار نمی کند.
اگر کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم.

Nassiri
04-19-2011, 04:25 PM
نسخه 2.7 را دنلود کردم خیلی خیلی شبه متاتردیدر هست ولی همان طور که فکر می کردم با سریال مشکل داردم و با ک.ر.ک موجود کار نمی کند.
اگر کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم.


سلام دوست من!

کمی فرصت بدید ببینیم چه کار میشه کرد! تنها سریال موجودی که من پیدا کرده بودم مربوط به همون ورژن قبلی بود!

payammm
04-19-2011, 04:51 PM
نسخه 2.7 را دنلود کردم خیلی خیلی شبه متاتردیدر هست ولی همان طور که فکر می کردم با سریال مشکل داردم و با ک.ر.ک موجود کار نمی کند.
اگر کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم.

ک.ر.ک این نسخه را جایی ندیدم ...
دوستان زیادی هم دنبالش بودند ولی گیرشان نیومد ...
با نسخه قدیمی کار کنید ...

دیتاهای ارزهای مورد نیاز را میتونید از سایت www . forextester . com بگیرید
شاید دیتاهایی که از متای بعضی بروکرها میگیرید کامل نباشه و تنها دو یا سه سال اخیر را داشته باشند پس میتوانید دیتاها را به صورت فایل زیپ از سایت خود نرم افزار دانلود کیند ...

bahman7
04-25-2011, 06:52 AM
سلام
من برنامیه تستر رو نصب کردم ولی نمیتوم اون رو به روزش کنم (آپدیت کنم؟)
این برنامه آخرین تاریخش ماله 2006 است و نمیشه اون رو به 2011 به روز رسانیش کنم
کمک کنید
ممنون ...........!!

Nassiri
04-25-2011, 09:27 AM
سلام
من برنامیه تستر رو نصب کردم ولی نمیتوم اون رو به روزش کنم (آپدیت کنم؟)
این برنامه آخرین تاریخش ماله 2006 است و نمیشه اون رو به 2011 به روز رسانیش کنم
کمک کنید
ممنون ...........!!

دوست من توي متاتريدر تاريخ هاي مورد نظرت رو از منوي File و گزينه ي Save as ذخيره كن با فرمت Csv يا txt و وارد استراتژي تستر شو و از منوي File گزينه ي Import History Data اون رو وارد نرم افزار كن

يه راه ديگه هم اينه كه فايل هايي رو كه ذخيره كردي، توي مسير نرم افزار و پوشه ي Data (البته هر ارز و زمان اون جداست) قرار بدي

موفق باشيد

bahman7
04-25-2011, 04:34 PM
سلام گرم
آقای نصیری دست درد نکنه انجام دادم درست بود من این برنامه تستر رو نصب کردم دستتونم درد نکنه یک دریا خاویار وجودتون.


بازم باید ببخشید یک سوال دیگه داشتم اونم اینه که این طور که من فهمیدم در این برنامه خیلی شکل های واگرای رو نشان میده اونم خیلی .
ولی در متاتریدر این طور نیست و تا این حد به وضوع نشان نمیدهد .
و دست آخر این بنده حقیر از استاد خودش این رو میخواد بدونه که آیا با وجه به همه واگرایی های که در این برنامه شکل میگیرد میتوان روی آن سرمایه گزاری کرد و وارد معامله شد البته در صورت رعایت تمام قوانین های مربوط به واگرای ها ..........

با تشکر XX xxx XX

payammm
04-26-2011, 10:35 AM
ببخشید بنده جواب میدهم
ببنید شما میتونید با این برنامه استراتژی خودتون را تست بزنید و نقاط ضعف و قدرتش را بیابید و برای تقویت کردن آنها اقدام کنید ...
بنده که در تایمهای بالا تست میکردم همیشه به نظرم نمیومد که خیلی تفاوت داشته باشه ...
البته نا گفته نماند در بروکرهای مختلف دیتاها کمی با هم متفاوت هستند و این این خود باعث تغییرات کمی در شکل اندیکاتور و هم چنین چینش کندلها میشود ... پس در این برنامه هم بسته به دیتاهای بروکرهای مختلف کمی تفاوت احساس میشود ولی چنان نیست که مشکلی در روند کلی کار پدید آید
با تشکر

abbas67set
07-10-2011, 03:18 PM
دوست من توي متاتريدر تاريخ هاي مورد نظرت رو از منوي File و گزينه ي Save as ذخيره كن با فرمت Csv يا txt و وارد استراتژي تستر شو و از منوي File گزينه ي Import History Data اون رو وارد نرم افزار كن

يه راه ديگه هم اينه كه فايل هايي رو كه ذخيره كردي، توي مسير نرم افزار و پوشه ي Data (البته هر ارز و زمان اون جداست) قرار بدي

موفق باشيد

سلام
جناب نصیری گزینه Import History Data برای من غیر فعاله، مشکل کجاست؟
با تشکر

Nassiri
07-10-2011, 03:38 PM
به به جناب عباس عزيز !!* سلام

توي سيستمي كه الان با اون جواب مي دم امكان نصب نرم افزار نيست
چند ساعت ديگه جواب سوال رو ميدم
ولي فعلا براي راه افتادن كارتون مي تونيد از روش دومي استفاده كنيد (((( فايل هايي رو كه ذخيره كردي، توي مسير نرم افزار و پوشه ي Data (البته هر ارز و زمان اون جداست) قرار بدي))))

Nassiri
07-10-2011, 07:03 PM
عباس جان سلام

مطابق با عكس زير mode رو روي Edit Mode قرار بده مشكلت حل ميشه!


http://macd.ir/uploaded/1_2011-07-10_190137.png (http://macd.ir)

abbas67set
07-10-2011, 08:46 PM
عباس جان سلام

مطابق با عكس زير mode رو روي Edit Mode قرار بده مشكلت حل ميشه!


http://macd.ir/uploaded/1_2011-07-10_190137.png (http://macd.ir)

سلام جناب نصیری
ممنون اون مشکل حل شد ولی دو مشکل دیگه:
اولا دیتا وارد نرم افزار نمیشه راهش رو کاملا درست میرم ولی نمیشه
دوما هیچ اندیکاتور بالا نمیاد.

با تشکر

Nassiri
07-10-2011, 10:17 PM
سلام عباس جان

راه دوم رو برو، مطمئن تره
و در مورد مشكل دوم : از چه ويندوزي استفاده مي كني؟
اگه از xp استفاده مي كني يه بار ديگه برنامه رو پاك كن و نصب و رجيسترش كن

abbas67set
07-11-2011, 01:14 PM
سلام عباس جان

راه دوم رو برو، مطمئن تره
و در مورد مشكل دوم : از چه ويندوزي استفاده مي كني؟
اگه از xp استفاده مي كني يه بار ديگه برنامه رو پاك كن و نصب و رجيسترش كن

جناب نصیری از ویندوز سون استفاده میکنم.
هر دو راه رو رفتم فایده نداشت متاسفانه.
بازم ممنون

Nassiri
07-11-2011, 11:13 PM
عباس جان من با سون اين نرم افزار رو تست نكردم
راه دوم نبايد مشكلي داشته باشه چون شما مستقيما داري اطلاعات رو توي شاخه نرم افزار وارد مي كني
ولي اگه مشكلي داره مي توني از بسته ي مايكروسافت كه روي سون براتون ويندوز xp رو سوار مي كنه استفاده كني و روي اون نرم افزارهايي رو كه مشكل داري بياري بالا

با سپاس

abbas67set
07-11-2011, 11:59 PM
عباس جان من با سون اين نرم افزار رو تست نكردم
راه دوم نبايد مشكلي داشته باشه چون شما مستقيما داري اطلاعات رو توي شاخه نرم افزار وارد مي كني
ولي اگه مشكلي داره مي توني از بسته ي مايكروسافت كه روي سون براتون ويندوز xp رو سوار مي كنه استفاده كني و روي اون نرم افزارهايي رو كه مشكل داري بياري بالا

با سپاس

مشکل حل شد نصاب نصیری.
مسیری که برنامه رو نصب کرده بودم رو تغییر کردم مشکل حل شد.
متشکرم.

یک سوال دیگه:
چطور میتونم خط رو روی اندیکاتورها رسم کنم؟مثلا rsi؟

Nassiri
07-12-2011, 04:58 PM
یک سوال دیگه:
چطور میتونم خط رو روی اندیکاتورها رسم کنم؟مثلا rsi؟


سلام عباس جان

من نتونستم اين كار رو انجام بدم!

keivan2
08-27-2011, 02:09 PM
خوب براي استفاده از نرم افزار بايد چكار كنيم؟

زير منوهاي بالا(File و Edit و ...) يه منوي كشويي هست كه توش 2 گزينه داره : Edit mode و Testing mode
ابتدا بايد اين گزينه روي Edit mode باشه
سپس وارد منوي File بشين و روي گزينه ي Generate Ticks for Testing mode كليك كنيد
پنجره ي زير باز ميشه و مطابق با اون ارزهاي مورد نظرتون رو انتخاب كنيد و روي گزينه ي Generate كليك كنيد


http://macd.ir/uploaded/1_01302453678.png (http://macd.ir)


سپس وارد منوي كشويي بشيد و حالا گزينه Testing mode رو انتخاب كنيد
گزينه ي Connect جلوي منوي كشويي فعال شد
روي اون كليك كنيد
توي پنجره اي كه باز شده روي Start testing كليك كنيد و ...

با سپاس



سلام
من برنامه را نصب کردم از گزينه Testing modeو از توي پنجره اي كه باز شده روي Start testing كليك کردم ولی تنها برنامه نمودار را چک کرد ولی هیچ اتفاقی نیفتاد حالا چه استفاده ایی از نرمافزار باید انجام داد چگونه باید واگرایی را در نمودار دید
سوال دوم این است که آیا می توان در بورس تهران نیز از این برنامه استفاده کرد باتشکر

marjaneh
08-27-2011, 04:19 PM
سلام

جواب سوال اولتون توي همون نوشته ها هست دقت كنيد:
سپس وارد منوي File بشين و روي گزينه ي Generate Ticks for Testing mode كليك كنيد
پنجره ي زير باز ميشه و مطابق با اون ارزهاي مورد نظرتون رو انتخاب كنيد و روي گزينه ي Generate كليك كنيد

و پاسخ سوال دوم :
نه ممكن نيست

keivan2
08-28-2011, 09:06 PM
سلام

جواب سوال اولتون توي همون نوشته ها هست دقت كنيد:
سپس وارد منوي File بشين و روي گزينه ي Generate Ticks for Testing mode كليك كنيد
پنجره ي زير باز ميشه و مطابق با اون ارزهاي مورد نظرتون رو انتخاب كنيد و روي گزينه ي Generate كليك كنيد

و پاسخ سوال دوم :
نه ممكن نيست
این مراحل را من طی کردم به قول شما " وارد منوي File بشين و روي گزينه ي Generate Ticks for Testing mode كليك كنيد
پنجره ي زير باز ميشه و مطابق با اون ارزهاي مورد نظرتون رو انتخاب كنيد و روي گزينه ي Generate كليك كنيد"تنها اتفاقی که افتاد فقط برنامه شروع کرد به چک کردن تک تک کندلها از اول چارت تا آخر چارت وچیز دیگری را نشان نداد من که همان چارت قبلی را دیدم و هیچ خط یا علامتی که نشان از واگرایی داده باشد را مشاهده نکردم
اگر امکان دارد یک نمونه از نتایج تستر را بگذارید ممنون میشوم

Nassiri
08-28-2011, 10:38 PM
سلام همراه عزیز!

فکر کنم شما نرم افزار رو اشتباه گرفتید!
این نرم افزار نشان دهنده ی واگرایی ها نیست.. نرم افزاری هستش برای بازسازی گذشته بازار با قابلیت های بیشتری نسبت به تستر خود متاتریدر
توی متاتریدر وقتی از تستر استفاده می کنی(برای باز کردن پنجره استراتژی تستر متاتریدر از کلید Ctrl+R استفاده نمایید) شما محدودیت هایی داری ولی اینجا تقریبا رفع شدن
البته این نسخه یه کم قدیمی هست
از این نرم افزار معمولا بیشتر برای شبیه سازی ترید استفاده می کنن

با سپاس

keivan2
08-28-2011, 11:13 PM
QUOTE=Nassiri;23].
.
سعي كنيد بدون كشيدن خطوط واگرايي ها رو ببينيد!

قوانين:

1. هنگام واگرایی معمولی در macd دو سقف یا کف باید پشت سر هم باشند(چسبيده به هم) و اگر این بین یک سقف یا کف بی ربط وجود داشته باشد اعتبار واگرایی کاسته می شود .

2. زمانی می توانیم بگوئیم واگرایی در حال رخ دادن است که سر میله های هیستوگرام MACD تغییر جهت داده باشند يا به عبارت ديگه چرخش سر ميله هاي هيستوگرام!

3. وقتي واگرايي كاملتر ميشه كه فاز macd هم عوض بشه يا به عبارتي مركز خودش رو به سمت ديگه اي ميشكنه!

4. يه نكته ديگه براي كامل شدن واگرايي اينه كه يه كندل پشت خط روند بسته بشه! يا به عبارتي خط روند شكسته بشه!

5. قانون ديگه اي هم كه مهر تاييد ميزنه به قوانين قبلي عبور روند از مقاومت 38.2 فيبو هست!

دوستان از استراتژي تستر كمك بگيريد!
سرعت رو تو ديدن واگرايي 100 برابر ميكنه!
اگه با نحوهي تنظيم اون مشكلي داشتيد بگيد تا توضيح بدم!

[/QUOTE]
سلام
باتشکر از شما بدلیل جواب دادن سریعتان
در مبحث آموزش مقدماتی واگرایی شما اشاره فرمودید به اینکه "دوستان از استراتژي تستر كمك بگيريد!
سرعت رو تو ديدن واگرايي 100 برابر ميكنه!
اگه با نحوهي تنظيم اون مشكلي داشتيد بگيد تا توضيح بدم!"
لذا من هم نرم افزار را دانلود کردم به امید بهتر وسریعتر دیدن واگرایی

Nassiri
08-28-2011, 11:29 PM
خواهش می کنم وظیفست
دوست گرامی هنوز چنین اختراع عظیمی وجود نداره که بتونه واگرایی ها رو به راحتی نشون بده و اون مبحث برای این عنوان شده که با توجه به تمرین و تحرک با ابزارهای بیشتری که توی استراتژی تستر انجام میشه نسبت به متاتریدر می تونه دقت و عملکردمون رو در دیدن واگرایی ها بیشتر کنه و به عبارتی می تونید با توجه به بازسازی گذشته ی بازار و با کمک ابزارهای موجود سرعت یادگیری تون رو بالاتر ببرید

با سپاس

keivan2
08-28-2011, 11:50 PM
خواهش می کنم وظیفست
دوست گرامی هنوز چنین اختراع عظیمی وجود نداره که بتونه واگرایی ها رو به راحتی نشون بده و اون مبحث برای این عنوان شده که با توجه به تمرین و تحرک با ابزارهای بیشتری که توی استراتژی تستر انجام میشه نسبت به متاتریدر می تونه دقت و عملکردمون رو در دیدن واگرایی ها بیشتر کنه و به عبارتی می تونید با توجه به بازسازی گذشته ی بازار و با کمک ابزارهای موجود سرعت یادگیری تون رو بالاتر ببرید

با سپاس
ابزارها که تقریبا همان ابزار های متاتریدر هستند شما به شخصه برای بالا بردن دقت و عملکردتان در دیدن واگرایی ها چگونه از این نرم افراز استفاده میکنید اگر ممکن است یک چارت را مثل بزنید و نحوه استفاده از ابزار را نیز در صورت صلاح دید توضیح بفرمایید باتشکر

Nassiri
08-30-2011, 01:36 AM
سلام کیوان جان
ببخش دیر جواب دادم! گفتم حتما تا به حال یه بار دیگه فروم رو خونده باشی و متوجه شدی!
کار استراتژی تستر (نرم افزار جانبی متاتریدر و نرم افزار خصوصی) بازسازی گذشته ی بازار هستش با سرعت دلخواه برای بارها و بارها
شما می تونید گذشته ی بازار رو بصورت زنده لمس کنید و ترید کنید
حالا ما گذشته ی بازار رو بازسازی کردیم و شروع می کنیم به تمرین برای مشاهده ی و کشف الگوهای واگرایی که در تایم فریم ها و ارزهای مختلف بازار موجود هستند
به نظر شما آیا وقتی ما توی یک روز، از شروع اولین روز بازار تا به امروز واگرایی های اون رو بررسی و نحوه ی عملکرد این الگوها رو مشاهده می کنیم امکان این وجود نداره که توی بازار واقعی با این الگوها خیلی راحتتر برخورد کنیم ؟ و این رو هم باید در نظر بگیریم که چارت موجود متاتریدر هم مسأله رو داره و هم جواب مسأله ، در صورتی که ما حداقل با بسته ی جانبی خود متاتریدر می تونیم جواب مسأله رو حذف کنیم و این سوال رو جلوی روی خودمون داشته باشیم:
بازار با توجه به الگوهای تشکیل شده و در حال تشکیل به کدوم سمت رفته یا به عبارتی در آینده ای که ما می تونیم سریعتر بهش دست پیدا کنیم میره!
و حالا می رسیم به نرم افزار:
توی متاتریدر یه بسته ی جانبی قرار دادن برای بازسازی که می تونید از اون استفاده کنید ولی این رو در نظر داشته باشید که تنظیم سرعت ، تغییر تایم فریم ، اکانت هیستوری و چندین مورد دیگه هست که تقریبا از نرم افزار استراتژی بهتر برمیاد و به گفته ی پیمان عزیز بسته ی جانبی خود متاتریدر برای تست گیری از اکسپرتها بهتر جواب میده!

ونداد
09-24-2011, 11:35 PM
جناب نصیری با سپاس از شما من تازه نرم افزار را دانلود کرده ام برای رجیستری براساس دستور شما کارکردم اما در بخش :yuor hardwarw ID نمی شود چیزی را کپی یا افزود چکار باید کرد؟ پس از اجرای keygen هم آنچه را که گفته اید کپی میکنم ارور میدهد

Nassiri
09-25-2011, 12:48 PM
جناب نصیری با سپاس از شما من تازه نرم افزار را دانلود کرده ام برای رجیستری براساس دستور شما کارکردم اما در بخش :yuor hardwarw ID نمی شود چیزی را کپی یا افزود چکار باید کرد؟ پس از اجرای keygen هم آنچه را که گفته اید کپی میکنم ارور میدهد


سلام دوست گرامي!* خوش آمديد به انجمن!
ابتدا آنتي ويروستون رو غيرفعال كنيد، و براي كپي پست از كليدهاي ميانبر Ctrl+C و Ctrl+V استفاده كنيد
اگه نشد عكس پيغامهاي خطا رو قرار بديد تا بررسي كنيم

با سپاس

ونداد
09-25-2011, 05:06 PM
با درود آیا باید هنگام رجیستری آنچه را که شما گرد آن خط قرمز کشیده اید در بخش Your Hradware ID در نگر بگیریم یا آنچه که توی پنجره خودمان است کپی پیست کنیم(برای من4F9E0EB9-E203 است) ؟
یه پرسش دیگه هم داشتم چگونه میتوان هنگامی که پنجره Registration باز است فرتور (عکس) گرفت؟ چون در این هنگام Take a screen shot کار نمیکند.
با سپاس

Nassiri
09-25-2011, 11:00 PM
با درود آیا باید هنگام رجیستری آنچه را که شما گرد آن خط قرمز کشیده اید در بخش Your Hradware ID در نگر بگیریم یا آنچه که توی پنجره خودمان است کپی پیست کنیم(برای من4F9E0EB9-E203 است) ؟
یه پرسش دیگه هم داشتم چگونه میتوان هنگامی که پنجره Registration باز است فرتور (عکس) گرفت؟ چون در این هنگام Take a screen shot کار نمیکند.
با سپاس

ببينيد دوست من

1. مطابق با عكس زير، توي سيستمتون و توي كادر قرمزرنگ هر نوشته اي داشتين كپي كنيد



http://macd.ir/uploaded/1_01302448663.png (http://macd.ir)


2. حالا فايل k.e.y.g.e.n توي پوشه اصلي رو اجرا كنيد..
مطابق با عكس زير توي قسمتي كه با فلش قرمز رنگ مشخص شده حروف و اعدادي رو كه كپي كرده بوديد وارد كنيد و روي گزينه ي Generate كليك كنيد.


http://macd.ir/uploaded/1_01302448894.png (http://macd.ir)


تا اينجا كه بعيد مي دونم مشكلي بوده باشه، خيلي ساده هستش
خوب مي رسيم به مرحله بعدي!

3. توي كادر Registration Key هر چي بود كپي كنيد مثل عكس زير:


http://macd.ir/uploaded/1_01302449051.png (http://macd.ir)

Nassiri
09-25-2011, 11:00 PM
اگه پنجره ي رجيستر بازه اون رو ببنديد و دوباره مرحله ي زير رو انجام بديد:
بريد توي منوي Help و روي گزينه ي Register Program كليك كنيد تا پنجره زير باز بشه..
و مطابق با عكس گزينه ي دوم رو انتخاب كنيد و روي Next كليك كنيد.


http://macd.ir/uploaded/1_01302449363.png (http://macd.ir)


خوب حالا وارد مرحله ي نهايي ميشيد..
2 تا كادر خالي هست توي اين قسمت كه داخل اولي اسمتون و دومي اعداد و حروفي رو كه كپي كردين رو وارد كنيد


http://macd.ir/uploaded/1_01302449567.png (http://macd.ir)


مرحله ي رجيستر با باز شدن پنجره تبريك به شما تمام شد و نرم افزار آماده ي بهره برداري هست.

Nassiri
09-25-2011, 11:02 PM
اگه مي بينيد نامفهومه تا فيلمشو قرار بدم جناب ونداد
واسه مشكل عكس گرفتن هم مي تونيد از كليد ميانبر Print Screen* كمك بگيرين و توي يه برنامه مثل Paint وارد كنيد(past يا Ctrl+v) و ذخيره بفرماييد

البته از اين نرم افزار هم كه قبلا معرفي شده بود مي تونيد استفاده ببريد

حجم برنامه 1.95 Mb

دانلــــود برنامه (http://macd.ir/fileuploaded/faststone.zip)

ice_metal2007
11-27-2011, 05:50 AM
سلام
چطور ميشه انديكاتورهاي ديگهاي اضافه كرد؟خارج ار انديكاتورهاي دا خل اين نرم افزار؟
مرسي

guest
12-10-2011, 01:01 PM
خسته نباشید.
نرم افزار را از کجا دانلود کنم

Nassiri
12-10-2011, 03:03 PM
سلام دوست گرامي!

استراتژي تستر :
براي دانلود لطفا كليك كنيد! (http://macd.ir/fileuploaded/ST.zip)

ar.dadkhah
12-11-2011, 03:19 PM
با سلام
_________

این اولین پست بنده در سایت هست امیدوارم بتونم در خدمت باشم

و ضمن تشکر از اقای نصیری برای معرفی و راه اندازی این برنامه مفید عرض کنم که من برنامه را راه انداشختم اما برای لود کردن اندیکاتور ها با این پیام که در تصویر هست رو برو میشم و اندیکاتور روی چارت نمیاد .
ویندوز من سون هست و برنامه رو در درایو سی نسب کردم .
لطفا راهنمایی بفرمایید .
با تشکر

http://up98.org/upload/server1/01/z/74d29wdn3qrlhy7760ys.png (http://up98.org/)

ar.dadkhah
12-11-2011, 03:27 PM
خوب به سرعت خودم پاسخ را پیدا کردم و برای دوستانی که با این مشکل مواجه هستند عرض میکنم

.

در ویندوز سون درایو سی با dll مشکل دارد بنابراین باید برنامه را در درایوی دیگر نسب کنید تا اندیکاتور ها را داشته باشید.

موفق باشید.

ali_iranlo
11-18-2012, 10:32 PM
سلام
اول می خوام تشکر کنم از این نرم افزار مفید و بدرد بخورتون که واقعا خوب و مفیده.
دوم هم از کل سایت و این که MACD حقیقتا انقدر جای کار و بحث داره که یه همچین سایتی لازم داره.
اما یه خواهشی داشتم و اون اینکه وقتی برای دریافت Data Sources به سایت نرم افزار رفتم دیدم که ورژن جدید و کاملتر نرم افزار (Forex Tester 2.9.3 ) اومده میخواستم ببینم که آیا کرک اون و یا سریال نامبر اون رو هم دارید یا نه و اگه دارید لطفا اون رو هم روی سایت بذارید با تشکر فراوان

mankom
02-06-2013, 10:18 PM
با سلام
ممنون از راهنمایی های شما برای استفاده از این نرم افزار
اگر ممکنه یه راهنمایی بفرمایی که چطور میتونیم اندیکاتور های کاستوم خودمون رو توی این نرم افزار اجرا کنیم، با توجه به اینکه اگر اشتباه نکنم ، اندیکاتور های قابل اجرا در این نرم افزار باید با دلفی نوشته بشن.
و همچنین در مورد ورژ ن جدید این برنامه و کرک کردن اون هم توضیح بدید که یک دنیا ممنون میشم
موفق باشید

Nassiri
02-09-2013, 10:04 AM
سلام
اول می خوام تشکر کنم از این نرم افزار مفید و بدرد بخورتون که واقعا خوب و مفیده.
دوم هم از کل سایت و این که MACD حقیقتا انقدر جای کار و بحث داره که یه همچین سایتی لازم داره.
اما یه خواهشی داشتم و اون اینکه وقتی برای دریافت Data Sources به سایت نرم افزار رفتم دیدم که ورژن جدید و کاملتر نرم افزار (Forex Tester 2.9.3 ) اومده میخواستم ببینم که آیا کرک اون و یا سریال نامبر اون رو هم دارید یا نه و اگه دارید لطفا اون رو هم روی سایت بذارید با تشکر فراوان

سلام
هنوز ك.ر.ك ي براي ورژن جديد وجود نداره

parva
05-01-2013, 02:45 PM
سلام. ممنون از مدیر سایت بخاطر این پست خیلی خوب و عالی شون.

parva
05-01-2013, 02:55 PM
مرسی از پست خوبتون.

تریدر
07-11-2013, 02:57 PM
سلام
از جناب نصیری به خاطر پست مفیدشون بسیار متشکرم

من یه مشکلی دارم اونم اینه که چرا دیتای جفت ارز یورو دلار که از سایت اصلی دانلود کردم و روی نرم افزار وارد کردم با دیتای بروکرم (آلپری) تفاوت داره؟ مثلا یه تایم مشخص رو نرم افزار ، با همون تایم تو متاتریدر اطلاعات قیمتش متفاوت هست و یا اینکه کلا شکل کندل تو همون تایم با هم متفاوت هست.
البته من این دیتا رو تو ورژن جدید نصب کردم چون توی ورژنی که شما در پست اول قرار دادین نتونستم وارد کنم

رحیمی1
07-26-2013, 09:15 PM
سلام
وقتی مرحله رجیستر را انجام میدم پیغامی که دریافت میشه اینه:registration key is invalid ممنون میشم راه حل مشکل را بفرمایید